تبلیغات
بانک نرم افزار دانلود موسقی وفیلم - شیرینی عید را در خانه بپزیم پیتزا ساندویچ ژله تزریقی

تشكر از شما بازدید كننده گرامی

مقداد توکلی

جستجو

 

شیرینی عید را در خانه بپزیم پیتزا ساندویچ ژله تزریقی

جمعه 15 بهمن 1395   01:23 ق.ظ

شیرینی کرکیشیرینی های مخصوص نوروز

انواع شیرینی,انواع شیرینی ها,انواع شیرینی با خمیر هزارلا,[categoriy]


مواد لازم: 
  • پودرقند:200گرم
  • آرد برنج:175کرم
  • پودربادام:100گرم
  • سفیده:1عدد
  • پودرکاکائو:1 قاشق سوپ خوری
  •  روغن جامد:250گرم
  •  آردنخودچی:75گرم
  •  آرد سفید:250گرم
  •  پودر پسته:100گرم
  • زعفران حل شده:1 قاشق سوپ خوری
روش تهیه:

ابتدا روغن جامد را با پودر قند زده تا سفید و پوک شود حال آرد ها را الک کرده و اضافه نمایید. حال پودر پسته و بادام را بیافزایید و خوب مخلوط نمایید تا خمیریکدست و نرمی به دست آید حال خمیر را 3 قسمت کرده و به یک قسمت زعفرانحل شده، به یک بخش پودر کاکائو و بخش دیگر را ساده می گذاریم. حال خمیر را در دستگاه بیسکوئیت زن ریخته و دستگاه را در سینی فر کاغذ انداخته شده گذاشته و قالب بزنید سپس روی شیرینی ها را با قلم مو سفیده تخم مرغ زده و کمی پودر پسته یا کنجد یا تخم خرفه  بگذارید.

سینی فر را در فر از قبل داغ شده قرار دهید.با حرارت 180 درجه برای 12 تا 15 دقیقه تا کمی طلایی شود.



انواع شیرینی,انواع شیرینی ها,انواع شیرینی با خمیر هزارلا,[categoriy]

شیرینی های نوروز



باقلوای قزوین  

مواد لازم:

 آب ولرم:3 قاشق سوپ خوری  روغن اب کرده:یک و نیم قاشق سوپ خوری  زرده:1 عدد  آرد:به میزان لازم

مواد میانی : 
 قند بادام 180 گرم  پودر پسته 350 گرم  پودر زعفران 4 قاشق  پودر هل 2 قاشق 

شربت :

  گلاب 1 پیمانه  شکر 1 پیمانه

روش تهیه : 

1 .ظرف را خشک کرده پر از قند بادام می کنیم ، صاف می کنیم  تا مقدار لازم قندبادام مشخص شود.

 2.قالب را چرب می کنیم . خمیر را یک لایه ته قالب می اندازیم . قند بادام را 5 بخش کرده ، 1  قسمت قند بادام را روی خمیر ریخته ( رنگ سفید) و با کف دست می فشریم . قند بادام بخش دوم را زعفرانی کرده ( زعفران خیلی غلیظ) و مخلوط می کنیم به طوری که حالت پودر باشد . 

3. مواد زعفرانی را ریخته و صاف می کنیم.قسمت سوم قند بادام را سفیدمی ریزیم و صاف می کنیم. حال هل را روی همه مواد الک کرده و قسمت چهارم قندبادام را می ریزیم.قسمت پنجم را فقط پودر پسته می ریزیم و با یک گوشکوب صاف
می کنیم. مقداری روغن آب کرده روی خمیر می ریزیم.

4.خمیر را روی تابه می اندازیم و از اطراف با انگشت خمیر را می چسبانیم و اضافه ها را برش می زنیم. 

5.در فر 160 درجه اول برای 30 دقیقه و سپس یک فویل یا سینی روی آن گذاشته و دوباره 30 دقیقه با درب بسته در 10 دقیقه آخر روی آن را روغن آب کرده می ریزیم . باز درب را بسته و در فر می گذاریم.



نوشته شده توسط : مقداد توکلی