تبلیغات
بانک نرم افزار دانلود موسقی وفیلم - خواص عناب وعدس داروی فوق العاده ضد سرطان

تشكر از شما بازدید كننده گرامی

مقداد توکلی

جستجو

 

خواص عناب وعدس داروی فوق العاده ضد سرطان

یکشنبه 5 آذر 1391   12:29 ق.ظ

عناب و خواص آن

عناب

عناب هم میوه ای خوشمزه و هم دارویی گیاهی به شمار می رود. عناب، بومی مناطق گرمسیر است. كشت آن در شمال آفریقا ، جنوب اروپا و نواحی مدیترانه رواج دارد.

عناب را خرمای چینی یا خرمای قرمز نیز می نامند، زیرا هم شیرین است و هم یک هسته مانند خرما دارد.

برگ های درخت عناب، كوچك، زیبا، شفاف، ‌متناوب و دندانه دار است. گل های آن كوچك و به رنگ سبز مایل به زرد می باشد. میوه ی عناب به رنگ قرمز و به شكل تخم مرغ و دارای یك هسته است.

طعم عناب كمی شیرین است. این میوه قدرت ماهیچه ها و توان بدنی را افزایش می دهد.

عناب خشک، آرام بخش، ضد سرطان، ضد بیماری های تنفسی، بند آورنده خون و مقوی است. تصفیه کننده خون بوده و به هضم غذا کمک می کند. در درمان نامرتب بودن ضربان قلب، عرق شبانه وتعریق زیاد بدن استفاده می شود. 

ریشه گیاه عناب در درمان سوء هاضمه مفید است.

تركیبات شیمیایی:

در برگ عناب ماده ای به نام "زی زی فین" وجود دارد.

از دیگر مواد تشکیل دهنده عناب می توان به ساپونین ها، فلاوونوئیدها، موسیلاژ(لعاب)، مواد قندی، ویتامین های AB2 وC، املاح مانند کلسیم، فسفر و آهن اشاره نمود.

در عصاره چوب عناب، اسید زی زی فیك و اسید زی زی فوماتیك وجود دارد.

خواص داروئی:

عناب به دلیل داشتن لعاب زیاد نرم كننده سینه است . ملین بوده و ادرار را زیاد می كند و آرام كننده اعصاب است. خون را تمیز می كند و ضد سرفه است، بی خوابی را برطرف می كند.
جوشانده پوست این درخت به عنوان داروی ضد اسهال مصرف می شود. 
عناب برای آسم و تنگی نفس مفید است و زخم های كهنه را التیام می بخشد. این میوه خستگی شدید را برطرف، رشد موی سر را زیاد می كند و برای ورم چشم مفید است. عناب دستگاه هاضمه را تقویت و همچنین كم اشتهایی را برطرف می كند.
آب عناب با كاهو در درمان سرطان مؤثر است.
هرگاه احساس غمگینی به شما دست داد بهتر است یك فنجان دم كرده عناب را میل كنید این نوشیدنی لبخند به لبهای شما می آورد.
طرز استفاده:
می توانید 50 گرم عناب را در یك لیتر آب بجوشانید و میل كنید.
همچنین 14 دانه عناب را با 25 گرم جو پوست كنده در 2 لیتر آب بجوشانید و بگذارید محلول ته نشین شود و آب زلال آن را بنوشید.
طریقه دیگر مصرف:
این است كه 20 دانه عناب را با 30 دانه مویز دانه گرفته و 30 دانه سپستان و 17 گرم شاخه گلدار بنفشه در نیم لیتر آب خیس كنید و 24 ساعت بگذارید بماند، سپس آن را صاف كنید و با 50 گرم شیر خشت و 50 گرم ترنجبین مخلوط كنید تا كاملاً حل شود و قدری گلاب به آن اضافه كنید و بنوشید.
ـ البته توجه داشته باشید عناب در افراد سرد مزاج باعث گاز و نفخ معده می شود. این افراد باید عناب را با شكر و مویز بخورند. بهتر است این میوه با غذاهای محرك مانند عسل میل شود.
عدس 
عدس از خانواده حبوبات است. حبوبات دانه هایی هستند كه درون پوسته ای محافظ رشد می كنند.
مواد مغذی عدس:
اسید فولیك ـ یكی از مواد مغذی بسیار مهم و موجود در عدس است. اداره بهداشت و سلامت امریكا توصیه می كند خانم هایی كه زایمانشان نزدیك است باید روزانه 400 میلی گرم اسید فولیك دریافت كنند.
یك لیوان عدس پخته 90 درصد اسید فولیك مورد نیاز را تأمین می كند.
آهن ـ عدس منبع خوبی از آهن است؛ به ویژه برای خانم هایی كه بدنشان نیاز بیشتری به آهن دارد، مصرف عدس به همراه غذاهای حاوی ویتامین «ث» سبب جذب بهتر و مؤثرتر آهن در بدن می شود. 
منابع ویتامین «ث» عبارتند از: گوجه فرنگی، فلفل سبز، كلم بروكلی، مركبات، آبمیوه ها.
پروتئین ـ عدس سرشار از پروتئین است. فقط اسید آمینه «میتونین» آن كم است . مصرف غلات، تخم مرغ، آجیل و دانه های خوراكی دیگر، گوشت، لبنیات، به همراه عدس منبع پروتئینی غنی و كاملی را تشكیل می دهد.
فیبرهای محلول ـ عدس فیبرهای محلولی دارد كه مانند جارویی زبر، دستگاه گوارش را تمیز می كنند. این نوع فیبر، گلوكز ( قند) و كلسترول سرم را كاهش می دهد و نیاز به انسولین را در افراد دیابتی كم می كند.
مواد غذایی حاوی فیبر محلول: سبزیجات، جوی دو سر، جو، سبوس جو، میوه ها، انواع لوبیا.

عناب از نظر طب قدیم ایران معتدل است. البته ابوعلی سینا اعتقاد داشت كه عناب كمی سرد است.

عناب خشک شده

ضد آلرژی است.

* به افزایش وزن کمک می کند.

* عناب به دلیل داشتن لعاب زیاد، نرم كننده سینه است.

ملین است.

* ادارارآور است.

آرام كننده اعصاب است.

ضد سرفه است.

خواب آور است و بی خوابی را برطرف می كند.

* جوشانده پوست درخت عناب، داروی ضد اسهال است.

* برای بیماران مبتلا به آسم مفید است.

خستگی را برطرف می كند.

* ریشه عناب، رشد موی سر را زیاد می كند.

جوشانده عناب

* برگ عناب، خاصیت تب بُر دارد.

* جوشانده عناب، گرفتگی صدا را برطرف می كند.

* موجب تقویت دستگاه گوارشی می شود.

حافظه را تقویت می كند.

كم اشتهایی را برطرف می كند.

* برای سلامت کلیه ها سودمند است.

* موجب تقویت کبد می شود.

 

مضرات:

عناب در اشخاص سرد مزاج، تولید گاز و نفخ می كند. این گونه اشخاص باید عناب را با مویز بخورند.


نوشته شده توسط : مقداد توکلی